Team

Filtrer

Ingen resultater

Ane Tolnes Haugdal

 • Associate

Ane Tolnes Haugdal

Associate

+47 952 56 443

Ane Tolnes Haugdal er utdannet siviløkonomi fra Norges Handelshøyskole med fordypning i økonomisk analyse. Hun jobbet en periode som revisor i PwC, før savnet av studentlivet trakk henne tilbake til NTNU hvor hun nå er stipendiat. Ane har jobbet i Investinor siden august 2020.

Ann-Tove Kongsnes

 • Investeringsdirektør

Ann-Tove Kongsnes

Investeringsdirektør

+47 930 54 975

Ann-Tove Kongsnes har lang erfaring fra venture investeringer innenfor helse og teknologi. Gjennom de siste 20 år har hun jobbet med investeringer i, utvikling av, børsnoteringer og salg av teknologiselskap. Ann-Tove fokuserer primært på nye investeringer og oppfølging av porteføljeselskap innen helse som omfatter både biotech/pharma, med tech og digital helse. Hun har også ansvar for oppfølging av noen av Investinor’s selskap innen semiconductor og Deep Tech.

Ann-Tove har styreposisjoner i både private og børsnoterte selskap. Utdannelsen hennes er siviløkonom fra Handelshøyskolen i Bodø og hun har i tillegg gjennomført Advanced Program in Corporate Finance ved Norges Handelshøyskole. Ann-Tove engasjeres og motiveres av å jobbe sammen med team som har ambisjoner om å skape noe som kan gjøre en forskjell for pasienter og kunder. Hennes mantra er “Stay positive, work hard and make it happen”

Birgitte Gangmark Villmo

 • Investeringsdirektør

Birgitte Gangmark Villmo

Investeringsdirektør

+47 906 88 347

Birgitte er utdannet M.Sc. i finansiell økonomi ved NTNU og MFin ved MIT. Hun har tidligere bl.a. jobbet med internasjonal kapitalforvaltning og aksjeanalyse hos NBIM hvor hun også var utplassert ett år i UBS. Etter å ha tilbrakt en del år utenfor Norge, flyttet hun i 2017 tilbake til Trondheim og startet i investeringsteamet hos Investinor.

I Investinor bruker Birgitte mesterparten av tiden sin på helseporteføljen, og håper å være del av teamet som bringer ny norsk, medisinsk teknologi til det internasjonale markedet. «The more I learn, the more I realize how much I don’t know» synes hun oppsummerer godt hvordan det er å være ventureinvestor. På fritida trives hun med kreative sysler og å være ute i naturen, samt gjør forsøk på å komme i løpeform.

Christian Wolff-Skjelbred

 • Investeringsdirektør

Christian Wolff-Skjelbred

Investeringsdirektør

+47 400 05 354

Christian Wolff-Skjelbred er Investeringsdirektør og har siden 2014 hatt ansvar for oppfølging av statens engasjement i 14 såkornfond med 4,3 mrd. kroner i forvaltningskapital. Fondene har siden 2008 investert risikokapital i over 200 selskaper. Christian har seks års erfaring fra revisjon og rådgivning, han har vært konserncontroller / CFO i tre store handelskjeder og finanssjef / finansregnskapssjef i Innovasjon Norge. Han har deltatt i flere større oppkjøp med ansvar for DD prosesser og har ledet forhandlinger om salg av virksomheter. Han har hatt ansvar for å utvikle forvaltningsstrategien til Norges Røde Kors og forvaltet og organisasjonens frie midler.

Som CEO har han hatt ansvar for å bygge opp Norges første og mest ekspansive barnehagekjede fra 20 til over 45 barnehager med 850 ansatte og en omsetning på 0,5 mrd., kjeden ble solgt til CapMan i 2008. Christian har bred styreerfaring som styreleder og styremedlem og har også vært aktiv eier i flere oppstartsselskaper.

Egil Garberg

 • Investment Manager

Egil Garberg

Investment Manager

+47 902 30 616

Egil har jobbet i Investinor siden 2015 og har i hovedsak jobbet med Programvare og Deep Tech selskaper. Han er utdannet M.Sc i Finans fra Norges handelshøyskole med støtteprofil fra MBS i England og UiA i New Zealand. Han har tidligere arbeidserfaring som analytiker og prosjektleder fra SpareBank1 og PWC, men hadde fra tidlige studiedager en langsiktig plan om å jobbe på egenkapitalsiden. I Investinor får han kombinere kapitalforvaltning og aktivt eierskap, og sier «Det er ett privilegie å jobbe i skjæringspunktet mellom teknologi og finans».

Egil er først og fremst en familiefar, og balanserer jobb med oppgaven som logistikkansvarlig for sine tre barn. Likevel har han alltid en optimistisk ambisjon om å få trent mer.

Elizabeth Fremstad

 • Koordinator

Elizabeth Fremstad

Koordinator

+47 928 81 179

Jærbuen flyttet til trivelige Trøndelag i 2015 og ble en del av Investinor-teamet i 2020. Elizabeth har en B.Sc. i Digital forretningsutvikling fra NTNU og skrev bacheloroppgaven i samarbeid med Kværner Verdal. Hun har tidligere jobbet innen salg og service.

Elizabeth fokuserer på digitalisering og ønsker å bidra til effektivisering av selskapets daglige prosesser og gjøremål.

Erik Hoelseter

 • Controller

Erik Hoelseter

Controller

+47 908 45 054

Erik startet i Investinor i 2022 etter åtte år hos Entercard Group AB. Han har en bachelorgrad fra Høyskolen i Lillehammer, og før studiene jobbet han flere år som daglig leder i dagligvarekjeden Kiwi.

Erik er opptatt av tallene, og motiveres av å kunne bidra til gode resultater gjennom å være en god lagspiller. Erik kommer opprinnelig fra Gudbrandsdalen, men har bodd i Trondheim siden 2014. På fritiden er ambisjonen å holde seg i form. Han tar gjerne en sykkeltur for å koble av.

Erik Wold

 • Investeringsdirektør

Erik Wold

Investeringsdirektør

+47 906 09 956

Erik er utdannet siviløkonom fa Handelshøgskolen i Bodø. Han har tidligere jobbet i Deloitte, og kom fra stillingen som Head of Venture hos NTNU Technology Transfer AS (NTNU TTO), som han var med å starte i 2003. Etter mange år på Gløshaugen begynte Erik i Investinor i 2019, fordi han ønsket å jobbe mer på kapitalsiden rundt vekstselskaper.

Erik fokuserer primært på programvareselskaper og selskaper innen helse. Han er en lagspiller, og med mottoet «under promise and over deliver» ønsker han å bidra til å skape verdier gjennom et aktivt og verdiskapende eierskap i Investinor sine porteføljeselskape.

Johan Bøe Bjørkevoll

 • Investeringsdirektør

Johan Bøe Bjørkevoll

Investeringsdirektør

+47 916 30 386

Johan startet i Investinor i 2020 etter 15 år med fondsinvesteringer i Innovasjon Norge, og han har tidligere jobbet for DNB Asset Management. Han har en MBA fra University of Bath, Executive Corporate Finance studier fra NHH og en BBA fra Pacific Lutheran University, Tacoma og Institute für Europäische Studien, Wien.

Johan fokuserer primært på investeringer i venturefond og ønsker å være med på å skape et robust og vellykket venturekapitalt marked i Norge. Som tidligere rugbyspiller er han uredd og ofrer seg for laget, respekterer spillereglene og motspillere, og tåler en trøkk.

Johann Bleivik Wist

 • Associate

Johann Bleivik Wist

Associate

+47 986 39 821

Johann har en mastergrad med spesialisering innen finans fra Norges Handelshøyskole. Han er en nysgjerrig og utforskende person noe som bidro til at han dro på utveksling til både Universitetet i St. Gallen og -Queensland. Han startet i Investinor sommeren 2020, rett fra skolebenken og etter å ha tilbrakt en sommer som intern på DNV GLs sommerprosjekt.

Johann fokuserer på eksisterende porteføljeselskaper og nyinvesteringer innen både helse og teknologi, og gjerne en kombinasjon. Hans ambisjon er å få være med å bidra på reisen til Norske verdensklasseselskapers vei mot å bli globale vinnere.

John-Arne Hørløck

 • Investeringsdirektør

John-Arne Hørløck

Investeringsdirektør

+47 977 90 468

John-Arne er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH) og Universität St.Gallen. Før John-Arne ble en del av Investinor i 2013, jobbet han med rådgivning, revisjon og transaksjonsstøtte som Manager i PwC. I Investinor fokuserer John-Arne på teknologiselskaper rettet inn mot energisektoren, og har et stort engasjement for hvordan ulike energikilder kan møte fremtidens behov.

På fritiden er sykkel og ski viktig, og John-Arne setter ellers pris på praktiske utfordringer og håndverk. John-Arne sier gjerne at «ingenting er umulig, det umulige tar bare litt lengre tid".

Kirill Tkachenko

 • Associate

Kirill Tkachenko

Associate

+ 47 465 95 326

Kirill har en MSc-grad i finans fra Handelshøyskolen BI. Han jobbet tidligere ved siden av studiene i et akseleratorprogram, hvor han vært involvert i scouting, verdsetting og investeringer i tidligfase nordiske selskaper, samt bistått med å etablere et pre-såkorn investeringsfond. Han har også vært intern i Danske Bank Corporate Finance i Oslo. I Investinor jobber Kirill på tvers av sektorer med primært fokus på SaaS og B2B.

Kirill elsker å løse utfordrende oppgaver og å jobbe med internasjonalt orienterte og hardtarbeidende folk.

Lina Frammarsvik

 • Manager

Lina Frammarsvik

Manager

+47 976 01 362

Lina er utdannet cand.merc. fra Copenhagen Business School med fordypning i Finance and Strategic Management, og har i tillegg en mastergrad innenfor regnskap og revisjon fra Norges Handelshøyskole. Før tiltredelse hos Investinor jobbet Lina 5 år i PwC med revisjon av små- og mellomstore bedrifter innenfor en rekke bransjer. Lina er i sitt ess når hun får fordype seg i de finansielle tallene, eller når hun har squash-racketen eller Playstation-kontrolleren for hånda.

Line Svinndal Lorentsen

 • Juridisk leder

Line Svinndal Lorentsen

Juridisk leder

+47 936 49 599

Line Svinndal Lorentsen har en master i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo. Line har arbeidet som advokat i flere år, og har erfaring med forretningsjuridisk rådgivning og tvisteløsning. Line har tre års erfaring som dommerfullmektig i tingretten, der hun ledet og behandlet mange ulike typer rettstvister.

Line engasjeres veldig av jussen, og hun er opptatt av å gjøre den tilgjengelig og formidle den på en klar og forståelig måte.

Line begynte i Investinor i 2021 for å bidra med sin juridiske kompetanse i byggingen av morgendagens næringsliv. Line motiveres av å nå mål sammen med andre. Selv om fotballskoene (nesten) er lagt på hylla, er det gode lagspillet fortsatt like viktig for henne – også på jobben.

Linn Hege Aune

 • Leder Bærekraft og ESG

Linn Hege Aune

Leder Bærekraft og ESG

+47 928 37 719

Linn Hege Aune har master i revisjon og regnskap fra Norges Handelshøyskole med utvekslingsopphold ved Corvinus University of Budapest og er statsautorisert revisor. Hun har erfaring fra EY i Norge og USA innenfor revisjon, gransking av økonomiske misligheter og anti-korrupsjon.

Linn Hege har vært økonomisk seniorrådgiver i Norad, og jobbet med oppsett av nye finansieringsmekanismer, klima, miljø og varslingssaker av økonomiske misligheter. Linn Hege har vært kursholder for Utenriksdepartementet og ambassadene og hun har vært medlem i Governance and Ethics Committee for Global Partnership for Education.

Hun har også jobbet som strategisk rådgiver for kommunedirektøren i Trondheim kommune, med operasjonalisering av bærekraftsmålene i kommunen, samt tematikk innenfor det grønne skiftet, klima og miljø.
Etter å ha jobbet med bærekraft fra internasjonalt til lokalt nivå, ser Linn Hege frem til å bidra til at morgendagens næringsliv skal bli et bærekraftig næringsliv.

For å koble av liker hun ta frem speilreflekskameraet på jakt etter kunstneriske motiv gatelangs i Trondheim.

Marthe Hammerø

 • Associate

Marthe Hammerø

Associate

+47 971 91 013

Marthe har en MSc i finans fra Copenhagen Business School. Hun startet i Investinor i 2022, etter å ha jobbet med transaksjonsrådgivning og analyse innen M&A og næringseiendom. I tillegg har hun tidligere arbeidet som konsulent innenfor IT og tech.

Marthe er glad i å ha mange baller i luften og å samarbeide med flinke folk for å løse utfordringer. Hun er spesielt motivert av innovative og kreative løsninger på verdensproblemer. Hun er også en hobbykokk som er over gjennomsnittet glad i å eksperimentere med oppskrifter, med varierende suksess.

Mika Myrseth

 • Junior Associate

Mika Myrseth

Junior Associate

+47 920 71 907

Mika har en mastergrad i Industriell økonomi og teknologiledelse. Hans studietid inkluderte praktiske erfaringer gjennom sommerjobber hos Oljefondet (NBIM), og investeringsbanken SEB. Fra hans tid i en teknologistartup siden videregående har han lært mye, spesielt hva man ikke bør gjøre.

Innenfor investeringsteamet trekkes Mika naturlig mot alt som har med teknologi å gjøre. Men selv med hans lidenskap for software og teknologi finner han gjerne roen med en fysisk avis og en kopp kaffe i helgene.

Morten Bertelsen

 • Kommunikasjonssjef | Driftsansvarlig

Morten Bertelsen

Kommunikasjonssjef | Driftsansvarlig

+47 951 98 742

Morten begynte i Investinor i 2021. Han har nærmere to tiårs erfaring fra presse og kommunikasjon, blant annet fra Dagens Næringsliv og Rystad Energy. Morten har en M.Phil. fra Cambridge og MBA fra NHH. Han er autorisert finansanalytiker og tidligere leder for bedriftsavdelingen i en trøndersk sparebank. På fritiden mener Morten alt håp er ute.

Ola Smeby

 • Investeringsdirektør

Ola Smeby

Investeringsdirektør

+47 452 96 999

Ola har økonomiutdannelse fra norske og internasjonale utdanningsinstitusjoner, Belarussian State University, BI og Master of Technology Management fra NTNU/MIT Sloan School of Management. Han kom til Investinor fra stillingen som investeringsdirektør i Innovasjon Norge, før dette har han blant annet vært investeringsansvarlig i Energy Future Invest, et corporate venture fond innen fornybar energi og miljøteknologi, og CFO i investeringsselskapet Centennial.

Ola har lang og bred erfaring fra styreposisjoner i selskap og fond, både i Norge og internasjonalt. I Investinor fokuserer han primær på investeringer i venturefond. Som ventureinvestor er man inne «for the long run», la oss gjøre det sammen, så blir det raskere en «homerun».

Otto Frøseth

 • Investeringsdirektør

Otto Frøseth

Investeringsdirektør

+47 900 81 179

Otto har en B.Sc fra HiST og økonomiutdanning fra BI. Hans 25-årige erfaring som leder på CEO-nivå i det globale teknologiselskapet Siemens gir Otto lang og bred erfaring innen internasjonal ledelse, strategi og forretningsutvikling. Siden Otto startet i Investinor i 2013 har han med sin brede internasjonale kompetanse bidratt til å verdiutvikle porteføljeselskapene.

Otto har fokus på nye og eksisterende porteføljeselskap i scale up-fasen innen digitalisering, Semiconductor og Deep Tech. Han bidrar også på tvers av sektorer med tung internasjonal forretningskultur, marked- og forretningsforståelse. Som Otto pleier å si "Hvis du skal ta selskapet opp i Champions league er det greit å ha vært der".

Patrick Kartevoll

 • Investeringsdirektør

Patrick Kartevoll

Investeringsdirektør

+47 911 70 111

Patrick beskriver seg selv som en «jack of all trades, master of none». Spiser regneark til frokost og juridiske dokumenter til middag, men foretrekker helst å jobbe med menneskene bak dokumentene. Han drømmer om å bygge en norsk gigant med en langsiktig trippel bunnlinje, og ser på sin posisjon i Investinor som ideell for å forfølge denne drømmen. I tillegg til å jobbe aktivt med porteføljeselskaper i flere sektorer, er han en sterk pådriver for talentjakt til Investinors venture-team.

Patrick er co-lead for Investinors growth-equity investeringer, i tillegg til å ha nøkkelroller i andre porteføljeselskaper.

Patrick Sandahl

 • Strategiansvarlig | Investeringsdirektør

Patrick Sandahl

Strategiansvarlig | Investeringsdirektør

+47 916 88 198

Patrick kom til Investinor i 2018. Han har betydelig erfaring fra transaksjons- og investeringsvirksomhet etter mer enn 20 år som leder av en investeringsvirksomhet, Partner i venture fond og som Investment banker. Han er cand.jur fra Universitetet i Oslo. Patrick har betydelig erfaring fra styreposisjoner i noterte og unoterte selskap i Skandinavia.

Patricks motto er at vi er aldri bedre enn det svakeste ledd og vi skal spille hverandre gode. Vi taper sammen og vinner sammen alltid som ett team.

Pål Breiland

 • Investeringsdirektør

Pål Breiland

Investeringsdirektør

+47 959 75 955

Pål begynte i Investinor i 2011, og har etter +100 transaksjoner opparbeidet seg en bred erfaringsbase fra en rekke sektorer og faser. Han jobber bl.a. som ansvarlig for Investinors såkornportefølje, i tillegg med en rekke modne scale-ups og en håndfull børsnoteringer. Under tvang vil han nok innrømme at selskaper innen IT og akvakultur står hans hjerte nærmest.

Pål har også en fortid som tallknuser med OTC derivater i NorgesInvestor, og har herfra 5 år på «sell side», før han tok steget over til «buy side» i Investinor. Pål er utdannet siviløkonom fra BI Sandvika. På fritiden er han en friluftsentusiast, og trives best med telt og fiskestang i sekken.

Rannveig Fadum

 • Investeringsdirektør

Rannveig Fadum

Investeringsdirektør

+47 902 07 850

Rannveig er investeringsdirektør med ansvar for investeringer i presåkornfasen og for Koinvesteringsfondet for Nord-Norge. Hun er også leder av valgkomite i Skagerak Maturo V AS.
Før Rannveig kom til Investinor i 2020, jobbet hun i Innovasjon Norge som investeringsdirektør for presåkornfondet og har også hatt ansvar for finansiering for gründere. Hun ledet utviklingen av presåkornfondet og oppstartlånet.

Rannveig har i en årrekke jobbet tett på økosystemet for kapital i tidligfase og har et bredt nasjonalt nettverk. Hun har også jobbet med utvikling, forretningsmodellering og næringsrettet design, og har solid erfaring som prosjekt- og teamleder. Hun er utdannet innen administrasjon og ledelse fra BI og entreprenørskap fra Babson College. Rannveig ukependler til Telemark og benytter pendlertiden til å lytte til lydbøker.

Ronny Vikdal

 • Investeringsdirektør

Ronny Vikdal

Investeringsdirektør

+47 922 10 120

Ronny begynte i Investinor i 2009 og fokuserer primært på porteføljeselskaper og nye investeringer i teknologi- og havbruksselskaper.

Før Investinor var Ronny en del av toppledelsen (CFO) i Norway Royal Salmon, hvor han var ansvarlig for eksisterende og nye investeringer, finans og forretningsutvikling. Før det ledet han konsulentoppdrag både nasjonalt og internasjonalt som Manager i KPMG. Tidligere i karrieren jobbet Ronny som finansanalytiker der han dekket teknologi- og havbruksselskaper på Oslo Børs.

Ronny har en BBA i finans fra Handelshøyskolen BI og har studier i akvakultur fra Universitetet i Bergen.Ved siden av jobben tilbringer han gjerne tid på løpeturer i skogen og turer i fjellet. Han er glad i å reise og tilbringe tid sammen med familien.

Sten-Roger Karlsen

 • Administrerende direktør

Sten-Roger Karlsen

Administrerende direktør

+47 922 62 321

Sten-Roger har jobbet med utvikling av teknologi- og softwareselskaper i nesten 20 år – fra tidligfase startups til børsnoterte vekstselskaper. Han har ledet en liten norsk programvarebedrift til å bli en ledende nordisk SaaS-aktør og har omfattende erfaring med oppkjøp og integrering av selskaper. Han har også ledet et selskap gjennom børsnotering og påfølgende salg til utenlandske industrielle eiere.

Sten-Roger har en mastergrad i Bygg- og miljøteknikk fra NTNU, styreverv i tech/SaaS-selskaper og et brennende engasjement for å utvikle lønnsomme selskaper med globalt markedspotensial. Han trives best når tempoet er høyt og laginnsatsen flytter fjell.

Stig Andersen

 • Investeringsdirektør

Stig Andersen

Investeringsdirektør

+ 47 957 93 633

Før han i 2014 kom til Investinor jobbet Stig 19 år i Nordea, blant annet som Nordic Head of Corporate Research, som Director, Corporate Finance, og som aksjeanalytiker. Han hadde en meget sentral rolle i Nordeas oppbygging og dekning av global skogindustri.

Stig har en doktorgrad i skogøkonomi fra Norges Miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU). Han er ansvarlig for Investinor’s MNOK 500 øremerket skogrelatert sektor, han er daglig leder i Shelterwood, og han sitter som styremedlem i de fleste av Investinor’s og Shelterwood’s porteføljeselskap innen skogrelatert sektor. "Hel ved" er mottoet Stig har som mantra i det meste han gjør jobbmessig. På fritiden benytter han enhver anledning til å fly i fjellet, og jo brattere jo bedre.

Tor Helmersen

 • Finansdirektør

Tor Helmersen

Finansdirektør

+47 930 69 566

Tor har vært Investinors finansdirektør siden etableringen i 2008, etter en rekke perioder som finansdirektør i flere børsnoterte og ikke-børsnoterte selskaper. Før dette hadde Tor en lengre periode med ledende stillinger på bedriftssiden i bank. Tor er utdannet handelsøkonom fra BI (HA) og MBA med fordypning i finans fra Norges Handelshøyskole, og også sertifisert European Financial Analyst (CEFA).

Som finansdirektør er Tor fokusert på å bygge Investinors kapital og utvikle prosesser som støtter investeringsaktivitetene. Et langt liv i lagidretten har formet Tor som en utpreget lagspiller, også på jobbsiden. Ingen mål scores uten en forutgående målgivende pasning, heller ikke i business.

Torjus Bertheussen Falkanger

 • Associate

Torjus Bertheussen Falkanger

Associate

+47 901 47 733

Torjus har en MSc i Finans fra Handelshøyskolen BI i Oslo. I løpet av studietiden var han også på utveksling i Minneapolis og Amsterdam. Torjus begynte i Investinor i 2020, etter å ha jobbet som konsulent i EY innen området Finance & Performance Management. Han har også jobbet en sommer som intern innen Corporate Finance i Beringer Finance (nå Bryan, Garnier & Co.), og ett år som trainee i stillingen Assisterende innkjøper & Produktutvikler i Eurosko Norge.

Torjus fokuserer på eksisterende porteføljeselskaper og nye investeringer i selskaper som er relatert til teknologi, helse og energi. Etter tiden som konsulent, ønsker han å kunne hjelpe selskaper med å utvikle deres forretningsmodell og spisse sitt strategiske fokus for å kunne vokse til å bli internasjonalt ledende innenfor sin nisje.

Torjus liker å bruke fritiden i den trønderske fjellheimen, og da særlig på randoneeski.

Øystein Wikan

 • Investment Manager

Øystein Wikan

Investment Manager

+47 997 86 170

Øystein har en Dual MSc fra NHH og Ivey School of Business i Canada. Han ble ansatt i 2019 og har tidligere erfaring fra financial advisory i Deloitte og M&A-avdelingen til EVRY Group. Å flytte tilbake fra Oslo var spesielt verdsatt av hans engelsk setter “Kira” som var rimelig lei av å jakte duer på Grünerløkka.

Øystein fokuserer primært på porteføljeselskaper og nye investeringer i teknologiselskaper med en digital vinkling. Etter å ha jobbet noen år med tech M&A i EVRY ønsket han å bidra med å få disse selskapene til å vokse og ekspandere. Ambisjonen er å være en del av reise hvor et norsk teknologiselskap har lyktes med internasjonal skalering og tatt en globalt ledende posisjon innen sin nisje.

Våre lokaler

Trondheim

Brattørkaia 17B
7010 Trondheim

Kontakt oss