Om Investinor

Investinor AS er et investeringsselskap. Sammen med gründere, entreprenører og andre investorer gjør vi utvalgte lovende bedrifter verdensledende.

Investinor investerer risikokapital i noen av de mest lovende selskapene i sitt marked. Investinor kan gjøre direkte investeringer i selskaper, investere i såkorn- og venturefond, matche-investere sammen med private investorer i såkorn- og venturefaseselskap, samt gjøre pre-såkorninvesteringer i fond eller via matching. Investinor forvalter statens interesser i såkornfond- og presåkornordningen. Vi har forvaltningsansvar for Såkorninvest-Midt Norge AS og Koinvesteringsfondet i Nord Norge.

 • Ledige stillinger

  Vi søker etter Controller!

  Vil du være med på å bygge morgendagens næringsliv sammen med landets største venturekapitalinvestor?

  Som controller vil du spille en nøkkelrolle i Investinor. Du vil stå sentralt i oppbyggingen av nye fond, og rapportere direkte til finansdirektør. Du kan forvente høyt tempo og spennende faglige utfordringer. Korte tidsfrister er en del av hverdagen.

  Du vil jobbe i team med våre to øvrige controllere. Vi ønsker oss en engasjert lagspiller som er analytisk og strukturert. Du er nøyaktig og opptatt av kvalitet, men evner også å se nye muligheter og kreative løsninger. Du liker å lære og ta initiativ. Vi regner med at du har god regnskaps- og forretningsforståelse og er dreven på Excel. Har du erfaring fra fondsforvaltning eller PowerBI/SQL, er det et pluss.

  Arbeidssted vil være ved vårt hovedkontor i Trondheim.

  Les mer om stillingen ved å følge denne lenken: Controller | FINN.no

Kontakt oss