Bente S. Storehaug ny styreleder i Boostcom

Publisert: 08.07.2016

Bente Sollid Storehaug er valgt til ny styreleder i Investinors porteføljeselskap Boostcom Group AS.

Bente Sollid Storehaug er administrerende direktør i ESV Digital Nordic som leverer datadrevet attribusjon (måling av effekt på tvers av digitale kanaler) og personaliseringsteknologier. Hun er medlem av konsernstyrene i Polaris Media ASA, Cxense ASA, Europris ASA og Eika-Gruppen.

Sollid Storehaug er også med i kulturministeren og næringsministerens næringspolitiske råd, samt medlem av Regjeringens ekspertgruppe som vurderer fremtidig finansiering av NRK.

Hun etablerte Digital Hverdag i 1993, som senere ble børsnotert som Cell Network i Stockholm, som i dag er Bouvet ASA på Oslo Børs.

— Boostcom er et spennende selskap innenfor datadrevet lojalitets- og reklameteknologi, med mobilen som utgangspunkt. Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben som styreleder. Nå skal den internasjonale posisjonen utvikles videre gjennom strategiske oppkjøp. Boostcom har potensiale til å bli et ledende globalt selskap innenfor sin nisje. Mer enn 100 kjøpesentre er allerede kunder. Disse kundene etterspør markedsføringsteknologier som skaper sterke kommersielle resultater og bygger kundelojalitet, spesielt på mobile plattformer, sier Bente Sollid Storehaug.

Storehaug overtar styreledervervet fra Jon Øyvind Eriksen, som er investeringsdirektør i Investinor.

— Det blir veldig spennende å jobbe med Bente i tiden fremover. Hun har en omfattende digital bakgrunn, og erfaring fra mange tunge styreverv. Totalt sett har vi nå et meget kompetent styre med bakgrunn fra digitale medier, finans, telekom, internasjonalisering og strategi. Det lover bra for en meget spennende periode for selskapet, hvor både oppkjøp og egen internasjonal ekspansjon er forventet, sier administrerende direktør i Boostcom Group Peter Tonstad.

Om Boostcom
Boostcom er en ledende internasjonal aktør innen leveranse av teknologi og tjenester for mobil kundelojalitet. Selskapet har i dag over 100 kjøpesentre som kunder, og jobber også for mange store kjeder. Tjenestene leveres ved hjelp av en omfattende dataplattform, med integrerte annonseløsninger. Alle tilgjengelige digitale kanaler benyttes i lojalitetskonseptene, og integreres med alle tilgjengelige systemer i butikker og sentere.

Boostcom teller i dag ca. 50 ansatte og har kontorer i Trondheim, Oslo, Stockholm, Helsinki, Krakow og Dubai. Selskapets største eiere er Investinor og Televenture. Selskapet gjennomfører for tiden en offensiv internasjonal satsning.

Kontakt oss