Investinor investerer i Ignite Procurement AS

Publisert: 08.11.2019

Investinor har sammen med SNÖ og Arkwright X deltatt i en emisjon på NOK 8 millioner i Ignite Procurement AS (“Ignite”). Den friske kapitalen skal posisjonere selskapet for videre vekst og internasjonalisering.

Ignite er et enterprise SaaS selskap som har utviklet et digitalt verktøy (Ignite Analytics) for strategisk innkjøp. Gjennom en skybasert plattform med direkte integrasjoner mot eksisterende ERP-system vil Ignite Analytics kunne analysere leverandørdata og optimalisere innkjøpsprosessen. Selskapet har et ferdigutviklet produkt, sterk vekst i ARR og et dedikert team med domenekunnskap innenfor strategiske innkjøpsprosesser fra et av Norges ledende konsulentmiljø (BCG). Selskapet har videre bevist sitt verdiforslag i markedet, hvor kunder som OBOS, AF Gruppen, Implenia, Felleskjøpet og Miljødirektoratet allerede anvender løsningen.  

– Ignite innehar et sjeldent bra team, som har vist at de er gode på både tekniske og kommersielle vurderinger. Med en solid kundebase, skalerbart produkt og sterkt konsortium har Investinor som ambisjon at selskapet skal bli den ledende aktøren internasjonalt innen sin nisje, sier Investment Manager Pål Breiland. 

Se egen sak i Finansavisen 08.11.2019.  

Kontakt oss