Investinor styrker laget

Publisert: 22.10.2018

Investinor ansetter fire nye medarbeidere som skal bidra til å videreutvikle Investinor-teamets arbeid med å gjøre utvalgte lovende norske bedrifter verdensledende.

Investinor ansetter to nye investeringsdirektører, Patrick Sandahl og Thomas S. Wrede-Holm. Begge kommer til Investinor fra toppjobber innen venture og corporate finance. Gjennom mange år i ledende stillinger med krevende oppgaver har de opparbeidet seg en unik erfaring som vil bli sentral for Investinor i årene som kommer. Investinor ansetter også to nye analytikere, Jeppe Gautier Bjerke og Maja Aursand Andersen som med sin  erfaring tilfører både kapasitet og kompetanse.

– Vårt mål er å være en attraktiv arbeidsgiver for de beste i bransjen. Disse nyansettelsene viser at vi lykkes med nettopp det. Hvis vi skal levere de beste resultatene må vi også hente de beste hodene, sier administrerende direktør i Investinor, Haakon H. Jensen, og ønsker alle fire velkommen med på laget.

Patrick Sandahl – Investeringsdirektør
Patrick Sandahl er utdannet jurist ved Universitetet i Oslo. Han har med seg tung erfaring i skjæringspunktet mellom jus og finans, blant annet som partner i Telenor Ventures. Sandahl har tidligere jobbet som direktør i Nordea Investment Banking og som administrerende direktør i Dyvi Capital AS. Sandahl innehar nøkkelkompetanse tilknyttet fusjoner, oppkjøp, salg og børsnoteringer.

Thomas S. Wrede-Holm – Investeringsdirektør
Thomas S. Wrede-Holm er utdannet siviløkonom/M.sc fra NHH og kommer til Investinor fra jobben som managing director og co-head for Corporate Finance avdelingen hos SEB Norge. Han har vært sentral i en rekke større transaksjoner i de senere år og har utstrakt M&A- og kapitalmarkedserfaring. Wrede-Holm har nærmere 20 års erfaring som corporate finance rådgiver, og har tidligere også jobbet for Pareto Securities og Merrill Lynch i London og Sydney.

Jeppe Gautier Bjerke – Analytiker
Jeppe er siviløkonom med en MSc i Business and Economics fra Handelshøyskolen BI, med hovedvekt på strategi. Han kommer fra rollen som Project Manager i Norges Bank Real Estate Management, avdelingen for eiendomsinvesteringer i Oljefondet, hvor han jobbet med operasjonelle- og strategiske prosjekter. Før dette var Jeppe seniorkonsulent i EY innen Financial Services med fokus på strategi og digitalisering.

Maja A. Aursand – Analytiker
Maja A. Aursand har en mastergrad i organisasjon og ledelse fra NTNU, med fordypning innen forretningsutvikling og strategi. Hun kommer fra stillingen som sjef for ideutvikling hos NTNU Technology Transfer AS. Tidligere har hun vært prosjektleder i samme selskap. Før hun gikk til NTNU Technology Transfer AS var hun ansvarlig for kunderelasjoner hos NOS Clearing ASA i fem år.

Kontakt oss