Investinors første børsnotering

Publisert: 07.04.2017

Børshandelen med BerGenBio-aksjen åpnet fredag 7. april, som dermed ble en merkedag for BerGenBio og Investinor. Dette er den første av våre porteføljebedrifter som blir børsnotert.

BerGenBio holder til i Bergen og utvikler legemiddelet BGB324, som skal forhindre spredning av enkelte krefttyper. Legemiddelet testes nå ut på pasienter med blodkreft og lungekreft.

— Børsnoteringen av BerGenBio er første gang et potreføljeselskap går på børs, og dette er derfor en merkedag i Investinor sin historie. Investinor er stolte over å ha vært med på reisen i BerGenBio siden 201, og vi ser med forventning frem mot den videre reisen, sier administrerende direktør i Investinor, Haakon H. Jensen.

Investinor gjorde sin første investering i BerGenBio i desember 2011, og har siden da fulgt selskapet og selskapets ledelse tett. Samlet har Investinor investert 81,4 millioner kroner i BerGenBio, og hadde før børsnoteringen en eierandel på 19,6 prosent.

— Børsnoteringen av BerGenBio er et skoleeksempel på samarbeid mellom gründere, statlig og privat kapital og de sterke kompetansemiljøene vi har på kreftforskning i Norge, sier Jonas Einarsson, som er styreleder i Oslo Cancer Cluster og administrerende direktør i Radiumhospitalets forskningsstiftelse.

Les også nettavisen E24s reportasje fra børsnoteringen.

Administrerende direktør i BerGenBio Richard Godfrey ringer med bjella og markerer første dag på børs for biotek-selskapet.

Kontakt oss