Møt oss på Arendalsuka

Publisert: 28.06.2017

Investinor setter næringsliv og gründere på agendaen under Arendalsuka, i samarbeid med Norsk Venturekapitalforening (NVCA) og Abelia.

Arendalsuka er en årlig nasjonal arena hvor nasjonale aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv møter hverandre og folk, for debatt og utforming av politikk for nåtid og framtid.

I fjor var det rundt 600 arrangementer på programmet til Arendalsuka, og i år blir det enda flere. Næringslivet har glimtet med sitt fravær på programmet tidligere, så det gjør vi noe med i år.

Investinor, NVCA og Abelia har gått sammen om å arrangere debatten «Norske gründerselskaper ut i verden: hva kan vi lære av svenskene?».

For å diskutere dette kommer:

  • Tellef Thorleifsson, Partner og daglig leder, Northzone
  • Dilek Ayhan, Statssekretær, Nærings- og fiskeridepartementet
  • Kenneth Svendsen, Stortingsrepresentant FrP og medlem av finanskomiteen på Stortinget
  • Haakon H. Jensen, Administrerende direktør, Investinor

Debatten dreier seg om hvordan flere norske teknologiselskaper kan vokse globalt, hva svenskene gjør riktig og hvordan gründerselskaper skal kunne skape nye arbeidsplasser.

Debatten arrangeres i Telenor Arena Arendal mandag 14.august kl. 18.30. For mer informasjon, se her.

I etterkant av samtalen arrangerer Abelia og Telenor Group Abeliavorspielet 2017 , hvor tidligere utenriksministere møtes til samtale. Deretter blir partilederdebatten vist på storskjerm i teltet.

Vi oppfordrer alle til å komme og få med seg en helaften i Telenor Arena!

Kontakt oss