Ny styreleder i Kebony

Publisert: 05.06.2019

Ingvild Huseby er ny styreleder i norske Kebony, global leverandør av miljøvennlig kvalitetstreverk til kledning og terrasse.

Ingvild har seksten års erfaring som styremedlem i børsnoterte og unoterte selskap, hvorav fire år som styreleder, der hun har bidratt til finansielle resultater gjennom nye forretningsmodeller og digitalisering. Hun har en cand.scient./master i kjernefysikk og kaosteori (Universitetet i Oslo), Master of Management med hovedfag i International Business og Strategy (BI, IMD, Babson, Telenor) samt grader i relasjonspsykologi (Norsk Gestaltinstitutt) og bedriftsøkonomi (NHH).

Med erfaring som industrirådgiver med teknologisk bakgrunn og variert kompetanse, ønsker Investinor Ingvilds bidrag til Kebony velkommen.

Ingvild kommer til Kebony på et spennende tidspunkt. I fjor ekspanderte Kebony over hele verden, hadde en imponerende vekst i alle nøkkelmarkeder og en enestående utvikling i Tyskland, Frankrike, Skandinavia og USA. Selskapet oppnådde sine sterkeste salgstall noensinne med en økning på 25 prosent fra 2017. For å møte den økende etterspørselen og underbygge planene om å øke omsetningen ytterligere, åpnet Kebony sitt andre produksjonsanlegg i Belgia. Dette dobler selskapets årlige produksjonskapasitet til 40 000 m3, og skaper potensiale til å firedoble produksjonen til rundt 80 000 m3.

 
Kontakt oss