Partnerplast kjøper nok en bedrift

Publisert: 06.07.2015

Investinors porteføljeselskap PartnerPlast AS har kjøpt modell- og formverkstedet Molstad Modell & Form AS på Moelv.

Molstad Modell & Form har i flere år vært underleverandør til PartnerPlast.

Administrerende direktør Tom Samuelsen i PartnerPlast opplyser at kjøpet av Molstad er et ledd i bedriftens vekststrategi.

─ Vi styrker kompetansen vår på modell og form samt at vi etablerer et miljø som kan håndtere polyuretanstøping. PartnerPlast skal bli en sterk produktutvikler og produsent av PUR-produkter framover.

Molstad Modell & Form omsatte i 2014 for cirka 11 millioner kroner, og har ni ansatte.
Partnerplast AS omsatte i samme periode for 155 millioner kroner, og har 44 ansatte.

─ Partnerplast har en klar ambisjon om å videreutvikle det sterke miljøet og kompetansen som allerede finnes i Molstad. Dette gjør vi nå gjennom etablering av polyuretanstøping i dagens lokaler på Moelv. Og vi ønsker å knytte oss enda tettere til innlandsindustrien, sier Tom Samuelsen.

PartnerPlast AS som har hovedkontor på Åndalsnes, tilbyr avansert utstyr til seismikk- og offshore-industrien, samt øvrig industri. Bedriften er ledende innen design, konstruksjon og rotasjonsstøping av plast.

Investinor ble medeier i PartnerPlast i juni 2014, og siden da har bedriften gjennomført flere oppkjøp: Powex AS i Molde, Exploration Support Services Inc. i Houston og nå altså Molstad Modell & Form AS på Moelv.

Kontakt oss