Hans Aasnæs

  • Styreleder

Hans Aasnæs

Styreleder

+47 922 53 957

Hans Aasnæs er CEO i Western Bulk og driver egen gård på Sande i Vestfold. Han har tidligere vært Senior Vice President i UMOE-konsernet, arbeidet i Storebrand-konsernet, blant annet som administrerende direktør i Storebrand kapitalforvaltning, samt i Orkla Finans og som stipendiat ved Norges Handelshøyskole i Bergen (NHH). Aasnæs har vært styreleder og styremedlem i en rekke selskap og organisasjoner, blant annet Formuesforvaltning, Storebrand Eiendom, Norsk Tillitsmann ASA og Verdipapirfondenes Sikringsfond. Hans Aasnæs er utdannet i landbruksøkonomi ved Norges landbrukshøgskole på Ås, og har senere tatt høyere avdeling på NHH, Autorisert finansanalytiker-studiet, samt Program for executive development på IMD i Sveits.

Anne Kathrine Slungård

  • Styrets nestleder

Anne Kathrine Slungård

Styrets nestleder

+47 482 48 875

Slungård har styreerfaring fra både politikken og private selskaper. Hun er nå direktør i Trondheim Symfoniorkester & Opera. Hun har tidligere vært rådmann i Stjørdal kommune, ordfører i Trondheim kommune og hatt ledende stillinger i Sintef og Enova. Hun har solid erfaring med styrearbeid fra SIVA, Statsskog, Vital Forsikring, Simens, Meråker utvikling og Adresseavisen. Slungård har vært medlem i bedriftsforsamlingen i Statoil, hvor hun også var leder av valgkommiteen. Slungård har studert økonomi, markedsføring og kommunikasjon ved Handelshøyskolen i Trondheim og BI.

Olaug Svarva

  • Styremedlem

Olaug Svarva

Styremedlem

+47 930 21 106

Olaug Svarva ledet Folketrygdfondet fra 2006 til 2018, og er leder for styret i DNB ASA og DNB Bank ASA. Svarva har tidligere vært styremedlem i arbeidsgiverforeningen Spekter, Oslo Børs og Norsk Institutt for Styremedlemmer, som hun var med på å stifte. Svarva har også vært medlem av valgkomiteen i Telenor, Veidekke, Storebrand og Yara, og har erfaring fra bedriftsforsamlinger i Telenor, Statoil og Orkla. Fra 2001 til 2006 jobbet hun for SpareBank 1 Gruppen, først som administrerende direktør i SpareBank 1 Aktiv Forvaltning, deretter som investeringsdirektør i SpareBank 1 Livsforsikring. I perioden 1991 til 2001 hadde hun flere stillinger i Folketrygdfondet, blant annet investeringsdirektør for aksjeavdelingen. Hun har tidligere jobbet som finansanalytiker i Carnegie og DNB. Svarva har en bachelorgrad fra Trondheim økonomiske høgskole og MBA fra University of Denver, og er autorisert porteføljeforvalter fra NHH.

Bjørn Erik Reinseth

  • Styremedlem

Bjørn Erik Reinseth

Styremedlem

+47 990 22 000

Bjørn Erik Reinseth er CEO i Forskningsparken/Oslotech. Han har jobbet som investor i roller som Partner i Ferd Capital/Venture og CEO i Foinco. Reinseth har også lang operativ ledererfaring fra telekombransjen inkludert NetCom og Sense Communications, og startet karrieren på CERN i Geneve. Han har styre/styreledererfaring fra blant annet StartupLab, Sharelab, Ship Equip, Norstat, Telecomputing, Napatech og The Cloud Networks. Bjørn Erik Reinseth er utdannet sivilingeniør fra University of Surrey (UK) og har tatt Stanford Executive Program på Stanford University Graduate School of Business.

Henrik Lie-Nielsen

  • Styremedlem

Henrik Lie-Nielsen

Styremedlem

+47 924 04 152

Henrik Lie-Nielsen er en serieentreprenør og investor med base i Bergen. Han grunnla sin første teknologibedrift i 1995, og har senere etablert en rekke andre teknologirelaterte selskaper. Han har lang operativ ledererfaring (sist som adm. dir i Knowit Norge fra 2011-2016), samt lang og bred erfaring fra utvikling av teknologivirksomheter og har vært aktivt engasjert i salg. børsnotering og oppkjøp av slike. Lie-Nielsen er i dag Managing Partner i vekstinvesteringsselskapet Amp Eleven som han grunnla i 2020.

Lie-Nielsen har vært styremedlem og styreleder i en rekke selskaper organisasjoner, foruten hans egne virksomheter blant annet Holberg Fondene, Sportsklubben Brann, Ambita, Arribatec Solutions og ECIT.

Kontakt oss