Terje Eidesmo starter som administrerende direktør

Publisert: 01.10.2019

Terje Eidesmo har i dag sin første arbeidsdag som administrerende direktør i Investinor. Han tar over etter Tor Helmersen som har fungert som midlertidig administrerende direktør etter at Haakon Jensen sluttet i stillingen i mars 2019. Helmersen vil returnere til sin stilling som finansdirektør i Investinor.

Eidesmo har tidligere vært administrerende direktør i Scale-AQ (tidl. Kverva Technology), Managing Partner hos ProVenture og gründer og administrerende direktør i EMGS ASA. Sistnevnte selskap var han også ansvarlig for å liste på Oslo Børs i 2007.

– Jeg er henrykt over å nå starte for fullt i Investinor og ser frem til den jobben som ligger foran meg. Hovedfokus fremover blir å videreutvikle Investinor sammen med de fantastisk dyktige folkene her. Vi skal, i tillegg til de resultatene som Investinor allerede har skapt, synliggjøre potensialet og verdiene i dagens portefølje. Det tar tid å utvikle selskaper i tidlig vekstfase, og jeg forventer en interessant reise fremover hvor disse verdiene vil materialisere seg, sier Eidesmo.

 
Kontakt oss