Investinor investerer i Motimate AS

Publisert: 01.07.2019

Investinor investerer 4 millioner i Motimate mot en eierandel på 5,9% i selskapet. Stayer Invest og Investinor er hovedinvestorer i emisjonen som ble fulltegnet. Fra før er Aller Media, Hyper Interaktive og Rema 1000 på eiersiden i selskapet. Emisjonen skal finansiere Motimate for videre vekst og internasjonalisering.

Motimate er et norsk SaaS selskap som leverer digitale plattformer for opplæring og internkommunikasjon i bedriftsmarkedet. Med sine mobile og intuitive plattformer skal selskapet gjøre læring og kunnskapsdeling morsomt, tilgjengelig og enkelt. Selskapet har i dag over 70 kjente Skandinaviske merkevarer som kunder – med tilsammen over 50.000 ansatte. De har kunder som DNB, Varner Gruppen, Apotek 1, AF Gruppen, REMA 1000, Finn m.fl. Seriegründerne Rolf Risnes og Lars-Petter Windelstad Kjos står bak selskapet som ble etablert i 2017, og er en spinn-off fra kommunikasjonsbyrået Hyper.

«Motimate har allerede en unik kundebase, dyktig ledelse, en meget bra teknisk løsning og solid investorbase. Vi har en langsiktig strategi, og en målsetting om å investere ytterligere i selskapet for å bistå med internasjonal vekst», sier investeringsdirektør i Investinor, Patrick Sandahl.

Se egen sak i Finansavisen 01.07.2019

Kontaktperson: Patrick Sandahl, Investinor

Kontakt oss