Ann-Tove Kongsnes

  • Fung. CEO | Investeringsdirektør

Ann-Tove Kongsnes

Fung. CEO | Investeringsdirektør

+47 930 54 975

Ann-Tove Kongsnes har lang erfaring fra venture investeringer innenfor helse og teknologi. Gjennom de siste 20 år har hun jobbet med investeringer i, utvikling av, børsnoteringer og salg av teknologiselskap. Ann-Tove fokuserer primært på nye investeringer og oppfølging av porteføljeselskap innen helse som omfatter både biotech/pharma, med tech og digital helse. Hun har også ansvar for oppfølging av noen av Investinor’s selskap innen semiconductor og Deep Tech.

Ann-Tove har styreposisjoner i både private og børsnoterte selskap. Utdannelsen hennes er siviløkonom fra Handelshøyskolen i Bodø og hun har i tillegg gjennomført Advanced Program in Corporate Finance ved Norges Handelshøyskole. Ann-Tove engasjeres og motiveres av å jobbe sammen med team som har ambisjoner om å skape noe som kan gjøre en forskjell for pasienter og kunder. Hennes mantra er “Stay positive, work hard and make it happen”

Linn Hege Aune

  • Leder Bærekraft og ESG

Linn Hege Aune

Leder Bærekraft og ESG

+47 928 37 719

Linn Hege Aune har master i revisjon og regnskap fra Norges Handelshøyskole med utvekslingsopphold ved Corvinus University of Budapest og er statsautorisert revisor. Hun har erfaring fra EY i Norge og USA innenfor revisjon, gransking av økonomiske misligheter og anti-korrupsjon.

Linn Hege har vært økonomisk seniorrådgiver i Norad, og jobbet med oppsett av nye finansieringsmekanismer, klima, miljø og varslingssaker av økonomiske misligheter. Linn Hege har vært kursholder for Utenriksdepartementet og ambassadene og hun har vært medlem i Governance and Ethics Committee for Global Partnership for Education.

Hun har også jobbet som strategisk rådgiver for kommunedirektøren i Trondheim kommune, med operasjonalisering av bærekraftsmålene i kommunen, samt tematikk innenfor det grønne skiftet, klima og miljø.
Etter å ha jobbet med bærekraft fra internasjonalt til lokalt nivå, ser Linn Hege frem til å bidra til at morgendagens næringsliv skal bli et bærekraftig næringsliv.

For å koble av liker hun ta frem speilreflekskameraet på jakt etter kunstneriske motiv gatelangs i Trondheim.

Morten Bertelsen

  • Kommunikasjonssjef | Driftsansvarlig

Morten Bertelsen

Kommunikasjonssjef | Driftsansvarlig

+47 951 98 742

Morten begynte i Investinor i 2021. Han har nærmere to tiårs erfaring fra presse og kommunikasjon, blant annet fra Dagens Næringsliv og Rystad Energy. Morten har en M.Phil. fra Cambridge og MBA fra NHH. Han er autorisert finansanalytiker og tidligere leder for bedriftsavdelingen i en trøndersk sparebank. På fritiden mener Morten alt håp er ute.

Patrick Sandahl

  • Strategiansvarlig | Investeringsdirektør

Patrick Sandahl

Strategiansvarlig | Investeringsdirektør

+47 916 88 198

Patrick kom til Investinor i 2018. Han har betydelig erfaring fra transaksjons- og investeringsvirksomhet etter mer enn 20 år som leder av en investeringsvirksomhet, Partner i venture fond og som Investment banker. Han er cand.jur fra Universitetet i Oslo. Patrick har betydelig erfaring fra styreposisjoner i noterte og unoterte selskap i Skandinavia.

Patricks motto er at vi er aldri bedre enn det svakeste ledd og vi skal spille hverandre gode. Vi taper sammen og vinner sammen alltid som ett team.

Tor Helmersen

  • Finansdirektør

Tor Helmersen

Finansdirektør

+47 930 69 566

Tor har vært Investinors finansdirektør siden etableringen i 2008, etter en rekke perioder som finansdirektør i flere børsnoterte og ikke-børsnoterte selskaper. Før dette hadde Tor en lengre periode med ledende stillinger på bedriftssiden i bank. Tor er utdannet handelsøkonom fra BI (HA) og MBA med fordypning i finans fra Norges Handelshøyskole, og også sertifisert European Financial Analyst (CEFA).

Som finansdirektør er Tor fokusert på å bygge Investinors kapital og utvikle prosesser som støtter investeringsaktivitetene. Et langt liv i lagidretten har formet Tor som en utpreget lagspiller, også på jobbsiden. Ingen mål scores uten en forutgående målgivende pasning, heller ikke i business.

Kontakt oss